recepta
CROQUETES DE PEIX
1 kg. DE peix
1 ceba
1/4 kg. DE farina
1/2 l. DE llet
sal Sal
nau Nou moscada
1 o 2 ous
pa Pa raTllat o galetes picades INCOMPRENSIBLE
1 kg. DE peix
1 ceba
1/4 kg. DE farina
1/2 l. DE llet
sal Sal
nau Nou moscada
1 o 2 ous
Enfarinar el peix i fregir. quan QUAN estigui fred i en el cas que tingui espines treure-les amb cura i no deixar-NE cap.
picar una ceba el més petita possible .en EN una paella amb oli hechar la ceba, sofregir-una mica sense qUE es cremi, afegir una o dues culleres i remenar. Deixar qUE la harina FARINA se freda ??? amb la ceba i anar hechando una mica de llet fins q es faci una beixamel espessa. si queden grumolls passar una mica la batedora .saltar i posar in mica de nou moscada, afegir el peix en una safata i exprendirlo en trossos petits perquè es refredi.
quan aquest freda la massa ??? anar fent les croquetes, passar per ou i liego ??? absorbentpor pa ratllat o galeta picada .freir FREGIR en abundant oli i col·locar en un plat amb paper absorbent
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada