Hamburguesa
HAMBURGUESA:
INGREDIENTS:
-Carn picada (CARN CAPOLADA)
-Nou picada
-Juliverd
-Pa d'hamburguesa
-Mantega
-Lletuga
-Tomatiga TOMÀTIGA
-Ceba frita
-Formatge
-Cansalada (Bacon)
PREPARACIÓ:
-Per fer l'hamburguesa hi ha que S'HA DE posar la carn, un poc de juliverd i un poc DE nou (si pot ser picada) a dins d'un bol amb un poc d'oli,[PUNT] es mescla assegurant-sede que no s'aferri.
-Quan ja tenim l'hamburguesa preparada la posam a la planxa, i a una paella a part hi posam el pa.
-Quan estàN la carn i el pa fets començam amb l'emplatat:
·A la planta baixa hi posam el pa. Al pali HI posam un poc de mantega per que PERQUÈ no es desfagi. DESFACI
·Ara hi posam la lletuga.
·Després es posa l'hamburguesa, damunt el formatge fos i damunt la cansalada.
·Ara hi posam la tomatiga TOMÀTIGA i la ceba damunt.
·Finalment es tapa l'hamburguesa amb l'altre MIG pa.

INGREDIENTS:
-Carn picada (CARN CAPOLADA)
-Nou picada
-Juliverd
-Pa d'hamburguesa
-Mantega
-Lletuga
-Tomatiga TOMÀTIGA
-Ceba frita
-Formatge
-Cansalada (Bacon)
PREPARACIÓ:
-Per fer l'hamburguesa hi ha que S'HA DE posar la carn, un poc de juliverd i un poc DE nou (si pot ser picada) a dins d'un bol amb un poc d'oli,[PUNT] es mescla assegurant-se
-Quan ja tenim l'hamburguesa preparada la posam a la planxa, i a una paella a part hi posam el pa.
-Quan estàN la carn i el pa fets començam amb l'emplatat:
·A la planta baixa hi posam el pa. Al pa
·Ara hi posam la lletuga.
·Després es posa l'hamburguesa, damunt el formatge fos i damunt la cansalada.
·Ara hi posam la tomatiga TOMÀTIGA i la ceba damunt.
·Finalment es tapa l'hamburguesa amb l'altre MIG pa.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada