Recepta COPIAT D'INTERNET

COPIAT DE https://issuu.com/joaquimabril/docs/receptes

Coca de iogurt:
No necessites ni balances ni altres estris per mesurar ingredients, simplement, l’envàs del iogurt (cada mida serà un envàs ple de l’ingredient). És una elaboració molt ràpida i fàcil de fer.

Ingredients:
-1 iogurt
-3 ous
-2 mides de sucre
-3 mides de farina
-1 mida d'oli d'oliva suau
-1 sobre de llevat
-1 motlle de la forma que volgueu VULGUEU
-Mantega


Preparació:
1- Per començar preescalfem el forn a 250ºC.
2- Tot seguit, en un bol, posem els ous amb el sucre i remenem bé.
3- A continuació, afegim el iogurt i continuem remenant.
4- Després,  afegim l'oli.
5- Una vegada ho tenim tot lligat, afegim a la mescla la farina barrejada amb el llevat, tamisada, és a dir, passada per un colador.
6- Un cop tenim la massa feta, untem el motlle amb mantega perquè no s'enganxi.
7- Seguidament, afluixem el forn a 180ºC i el deixam uns 35-40 minuts (depenent del forn).
Estarà llest quan punxem amb un escuradents i surti net.
8- Finalment, deixem refredar i ja el tenim llest per menjar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Perífrasis verbals. Teoria