Recepta COPIAT
COCA DE XOCOLATA I PERES
COPIAT DE https://1sb1718.blogspot.com/2018/05/recepta.html
Ingredients:
-150 g. de xocolata en pols.
-Mig quilo de peres.
-4 ous.
-300 g. de farina.
-150 g. de mantega.
-150 g. de sucre.
-Mig tassó de llet.
-Una cullerada de suc de llimona.
-Oli.
-Dues cullerades de llevat.
-Canyella.
-Sucre en pols.
Procediment:
Primer, pelarem les peres i les xaparem per la meitat o en quatre trossos si són més grosses. Posarem una greixonera al foc amb aigua i canyella, i quan bulli, afegirem el suc de llimona i les peres. Les courem a poc foc durant deu minuts.
Després, batrem la mantega amb el sucre i els ous, i quan formi una crema, afegirem la llet i ho tornarem a batre.
Seguidament, hi posarem les pólvores de xocolata, el sucre, la farina i el llevat. Ho romenarem REMENAREM bé i posarem la pasta fins a devers la meitat dins un motlle rodó ial, que untarem d'oli i ho aplanarem amb una espàtula. Col·locarem les peres damunt, ho cobrirem amb la pasta restant i ho tornarem a aplanar amb l'espàtula.
Finalment, ho posarem al forn durant cinquanta minuts a 160º, i quan la coca sigui freda, la desmotllarem, l'ensucrarem, i ja estarà preparada per menjar-la!
COPIAT DE https://1sb1718.blogspot.com/2018/05/recepta.html
Ingredients:
-150 g. de xocolata en pols.
-Mig quilo de peres.
-4 ous.
-300 g. de farina.
-150 g. de mantega.
-150 g. de sucre.
-Mig tassó de llet.
-Una cullerada de suc de llimona.
-Oli.
-Dues cullerades de llevat.
-Canyella.
-Sucre en pols.
Procediment:
Primer, pelarem les peres i les xaparem per la meitat o en quatre trossos si són més grosses. Posarem una greixonera al foc amb aigua i canyella, i quan bulli, afegirem el suc de llimona i les peres. Les courem a poc foc durant deu minuts.
Després, batrem la mantega amb el sucre i els ous, i quan formi una crema, afegirem la llet i ho tornarem a batre.
Seguidament, hi posarem les pólvores de xocolata, el sucre, la farina i el llevat. Ho romenarem REMENAREM bé i posarem la pasta fins a devers la meitat dins un motlle rodó i
Finalment, ho posarem al forn durant cinquanta minuts a 160º, i quan la coca sigui freda, la desmotllarem, l'ensucrarem, i ja estarà preparada per menjar-la!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada