Flam
FLAM Temps: 30 minuts Dificultat: baixa
![Resultado de imagen de flan](https://dietamediterranea.com/wp-content/uploads/2017/04/20170424-Flan-1024x768.jpg)
Ingredients per a quatre persones:
Preparació:
1. Es caramelitza la flamera: es tiren 2 cullerades de sucre en la flamera i es posa al foc màxim
durant 5 - 7 minuts, fins que el sucre es converteix en caramel liquat i, llavors, es mou la flamera
perquè el caramel unti les parets . En aquesta operació cal protegir les mans amb guants o draps
de cuina.
2. En un bol es mesclen bé 4 cullerades de sucre amb 2 ous, després s'afegeix la llet i es remou MESCLA
tot, abocant-lo HO ràpidament a la flamera caramel·litzada.
3. Es fica la flamera en una olla exprés amb un dit d'aigua i es posa el foc al màxim. Després de
bullir 5 minuts s'apaga i es deixa a l'olla fins que baixa la pressió.
4. Es treu i es deixa refredar. El flam es pot prendre temperat o ficar-lo a la nevera.
Observacions:
- Es pot afegir a la mescla ratlladura de llimona o vainilla ensucrada.
- Es pot substituir part de la llet per cafè.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada